Хичкок, 113ка

Да беше жив ќе имаше 113 години, на денешен ден. Во негова чест уживајте во куси „дижестиви“ пробрани, пастеризирани и хомогенизирани за вас.

 

За среќата:

 

Трејлерот за Вертиго, онака:

 

Крајно ефикасен лек за несоница:

 

hakfin | 14.08.2012 | twitter