Seun Kuti & Egypt 80

31March'17
почеток - 23:00h
Станица 26
SEUN KUTI & EGYPT 80
 
флаер


 

Билети во предпродажба oд 20март до 27март по цена од 500мкд во Излет Кафе, Кино Карпош, Радио Бар и продажните
мрежи на www.mktickets.mk и www.kartil.com.mk
Потоа 700мкд а на самиот влез по цена од 900мкд.
Билетите се во строго ограничен број.

Ranti | 20.03.2017 | twitter