AJJA + SKAZI @ MKC

Еден од ретките настани каде во една вечер и на исто место ќе се сретнат две врвни имиња од светот на транс сцената.
Ултимативен, единствен и посебен настан кој се случува дефинитивно само еднаш во Македонија.

AЈЈА - TIP Records / CH
SKAZI - Hommega Records / ISRплакат


 

04 ноември 09:00 МКЦ

Ranti | 06.09.2017 | twitter