Bruklinski JAZZ Bistro

Toni Kitanovski Trio at Brooklynski
Во четврток (07.09.2017), со почеток во 22 часот, Ве очекуваме на извонредна џез сесија на Тони Китановски трио -
Тони Китановски,
Иван Бејков,
Славчо Коцев.
 

флаер


 

Vocal Jazz Duo at Brooklynski
Во петок, (08.09.2017) со почеток од 22 часот, уживаме во единствените звуци на Марија Димитриевиќ и Дамир Имери, live vocal jazz duo.
 
флаер


 

Бидете во Бруклински.
Резервации на 078 337 843 / 02 6091 844, или преку порака на нашиот профил.
#allthatjazz!

Ranti | 06.09.2017 | twitter