Telekom Electronic Beats во Скопје

TELEKOM ELECTRONIC BEATS премиерно во Македонија!

Го одбележуваме стартот на реномираната платформа за клубска музика, филм и уметност со настан кој не смеете да го пропуштите. За љубителите на добрата забава во Скопје специјално доаѓаат Âme (DJ SET), DJ Koze и Tijana T, a домашна поддршка пристигнува од Herzel


флаер


27 ОКТОМВРИ TELEKOM ELECTRONIC BEATS ВО СКОПЈЕ!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НАСКОРО...
http://www.electronicbeats.net/mk

Ranti | 09.10.2017 | twitter