Eric Gales

Еден од најдобрите светски блуз рок гитаристи Eрик Гејлс ја започнува својата европска турнеа ексклузивно во Скопје, Македонија! Настан кој не смее да се прошушти! На 12-ти октомври во Станица 26 , со почеток од 22 часот. Ерик Гејлс сега и којзнае кога повторно.


флаер


 

 

Ranti | 09.10.2017 | twitter