Weekend at Public Room

Музички викенд во Јавна Соба ~
Tри вечери одлична музика, мезе, друштво...

Во ЧЕТВРТОК co Constantin V. слушаме deep house i funk, за журкање цела вечер ~

Во ПЕТОК - A Jazz Surprise!
Jazz и latino музички изненадувања од Михајло Чадиновски - вокал и клавијатури, Трајче Велков - труба, Кирил Кузманов - алт саксофон и флејта, Љупчо Трајковски Фис - бас, Демир Шукри - тапани.

Во САБОТА уживаме во pop, rock, funk, soul, disco репертоат на Lady Blue за уште едно одлично дружење кај нас во Соба.

flaer


 

Јавете ни се на 078 250 554 за да ви резервираме ~

Ranti | 08.11.2017 | twitter