Вкусови и бои

ЕФИС во бои и вкусови

За вкусовите и боите, за кои не треба да се дискутира според познатата поговорка, ќе стане збор од 13 до 17 Ноември 2017 во Јавна Соба во рамките на една прекрасна изложба направена од страна на родителите и децата на Француското Интернационално Училиште.

N/A


 

Изложба поврзана со готвењето и неговите бои, која ќе направи да почувтсвувате глад!

Изложбата ќе биде официјално отворена на 10 Ноември 2017, во 17ч во Јавна Соба, во присуство на Неговата Екселенција, Амбасадорот на Франција во Република Македонија.

Ranti | 09.11.2017 | twitter