VINI VICI in Skopje

НА 17 ФЕВРУАРИ ВО СКОПЈЕ ДОАЃА НАЈГОЛЕМИОТ ТРАНС АКТ НА СИТЕ ВРЕМИЊА И БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА НАЈБАРАНИТЕ АРТИСТИ НА СИТЕ СВЕТСКИ ПОДИУМИ И ФЕСТИВАЛИ. ВО 2017 VINI VICI ГО РАСПРОДАДОА СВОЈОТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ A СЕГА ПОСЛЕ ЕДНА ГОДИНА ПОВТОРНО ИМАМЕ ПРИЛИКА ДА СЕ ДРУЖИМЕ СО НАЈЕНЕРГИЧНИОТ БЕНД НА СВЕТСКАТА МУЗИЧКА СЦЕНА. 

flaer


 

Актуелни со хитот “Chakra” кој заедно со W&W има повеќе 12 милиони прегледи, потоа специјалната соработка за Tomorrowland 2017 со Dimitri Vegas and Like Mike - House of House, понатаму песната “Great Spirit” која заедно Armin van Buuren на Youtube има повеќе од 32 милиони прегледи, понатака актуелни со ремиксот на Hilight Tribe – Free Tibet koј na Youtube има рекордни 50 милиони преслушувања и уште... многу други...

VINI VICI се предводниците на новиот прогресивен звук со кој ја превземаа целата електронска сцена.Нивните изданијата за Iboga records kako и WAO138 и Armada records на Armin Van Buuren веќе се вклучени во настапите на Armin van Buuren, Andrew Rayel, W&W, Hardwell, Tiesto, Paul Van Dyk, Aly & Fila, Alex MORPH, Ferry Corsten, Markus Schultz, Bryan Kearney, MarLo, Astrix, Ace Ventura, Standerwick, Yahel и останатиот дел на светската DJ-ска елита.

БРОЈОТ НА ВЛЕЗНИЦИ ЌЕ БИДЕ СТРОГО ОГРАНИЧЕН
Продажбата стартува од Среда -24 Јануари
Повеќе информации за цени на влезниците дополнително.

Ranti | 18.01.2018 | twitter